На Тернопільщині на ЗНО з української мови та літератури не прийшли майже 3 тисячі учасників (Відео)

На Тернопільщині триває зовнішнє незалежне оцінювання. Сьогодні проходить тестування з фізики. Попередньо вже відбулося ЗНО з математики та української мови та літератури. На останнє, зокрема, не прийшли майже 3 тисячі із 10 тисяч 282 зареєстрованих на Тернопільщині. Про це повідомив відповідальний за ЗНО в області Юрій Шайнюк.

“Сьогодні, 3 липня, відбувся третій іспит ЗНО – з фізики. Два вже пройшло – з математики та української мови і літератури. Мабуть, можна сказати, що, не зважаючи на складні умови в організаційному плані, ЗНО відбувається стабільно. Персонал та пукнти – готові до тестування. В подальшому ж все халежить від самих учасників, – каже відповідальний за ЗНО в Тернопільській області Юрій Шайнюк.

За словами Юрія Шайнюка, у пунтки для проходження тестування з математики не прийшли близько 15 відсотків від зареєстрованих учасників і 30 відсотків – для проходження тестування з української мови та літератури. Для ЗНО з фізики в області облаштували 3 пункти тестування – це 9, 15 та 24 школи ЗОШ Тернополя. Учасники виконували 38 завдань. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з фізики будуть відомі до 17 липня. Для проходження тестування з фізики зареєструвалися понад 640 учасників.

Exit mobile version