На Тернопільщині заяви для участі у ЗНО подали понад 10 тисяч абітурієнтів (Відео)

На Тернопільщині завершилася реєстрація учасників для участі у ЗНО. Бажання взяти участь у тестуванні висловили понад 10 тисяч абітурієнтів. Ця кількість не є остаточною, оскільки заяви, надіслані на адресу регіонального центру, опрацьовуються й досі.

5 березня – останній день, коли потенційні учасники ЗНО у 2021 році могли відправити поштою реєстраційні документи для участі у ЗНО. Як відомо, дата подання документів до регіонального центру оцінювання якості освіти визначається за відтиском штемпеля на поштовому конверті. Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжують опрацьовувати реєстраційні документи, отримані після 5 березня, однак за умови, що вони відправлені у встановлені терміни. Документи, відправлені після 5 березня, опрацьовувати не будуть.

В УЦОЯО також нагадали, що після надсилання документів поштою за допомогою спеціального сервісу можна перевірити стан опрацювання реєстраційних документів. Для цього до сервісу потрібно ввести номер реєстраційної картки.

Документи в регіональних центрах оцінювання якості освіти опрацьовують у міру їх надходження, але не довше 10 робочих днів. Зазначимо також, що основна сесія ЗНО цьогоріч стартує 21 травня тестуванням з хімії й триватиме до 15 червня, коли відбудеться ЗНО з географії.

Детальніше – заступник директор Тернопільського інституту післядипломної педагогічної освіти з питань ЗНО та моніторингу якості освіти Юрій Шайнюк.

Читайте також: У Тернополі для навчання активно впроваджують інноваційну платформу «Єдина школа»

Exit mobile version