На Тернопільщині помер лікар – герой білбордів “Дякуємо за життя” Іван Венжинович (Відео)

У Тернопільській області помер 51-річний терапевт Почаївської лікарні Іван Венжинович. Лікар займався лікуванням хворих із коронавірусом. Його фото було на білбордах в українських містах, – йдеться у Фейсбуці на сторінці Почаївської лікарні, де працював медик.

«Незбагненна втрата…Ми всі сумуємо. На 51-му році життя перестало битися серце лікаря Івана Венжиновича. Адміністрація та колектив висловлює щирі співчуття рідним та близьким», – йдеться у пості.

Нагадаємо,  на початку пандемії у травні цього року американське новинне агентство Associated Press  опублікувало репортаж з український лікарень, в тому числі з Тернополя і Почаєва.

У матеріалі йшлося про важкі умови роботи та відсутність засобів захисту у медиків, які лікують хворих із СOVID-19. У кадр журналістів потрапив і лікар Іван Венжинович.

“Сімейні лікарі утримуються від вирішення проблем. Вони не відвідують пацієнтів, дають консультації по телефону. Всі бояться заразитися вірусом. Працівники лікарні звільняються, а ті хто лишився, працюють на грані, – розповідав журналістам Венжинович.
Exit mobile version