У Тернополі, аби врятувати 49-річну жінку, патрульні вибили двері квартири (Відео)

У Тернополі 49-річна жінка не вийшла на роботу і колеги забили тривогу. Прибувши за вказаною адресою, патрульні почули стогін, який доносився із зачиненої квартири. Оскільки існувала загроза життю власниці помешкання, патрульні вибили вхідні двері.

“У поліцію звернулася схвильована жінка, яка повідомила, що її колега не прийшла зранку на роботу і не виходить на зв’язок. Прибувши на місце, вдалося з’ясувати, що у помешканні проживає 49-річна жінка, яка має проблеми із здоров’ям. На численні дзвінки та стукіт у двері не відповідає. Та крізь зачинену квартиру було чутно стогін. Оскільки існувала загроза життю та здоров’ю людини і діяти потрібно було негайно, патрульні прийняли рішення вибити двері, аби не трапилося непоправного”, – повідомили у Патрульній поліції Тернопільської області.

Коли інспектори зайшли до квартири, вони побачили жінку, яка лежала на ліжку, не могла поворухнутися та ледь розмовляла. Патрульні одразу ж викликали швидку медичну допомогу, яка і шпиталізувала громадянку до лікувального закладу.

Читайте також: У Тернополі 33-річну жінку привалило деревом – вона у лікарні

Exit mobile version