Сесія Тернопільської обласної ради: внесення змін до бюджету-2020 (Наживо)

Фото: Файне місто

Сесія Тернопільської обласної ради: внесення змін до бюджету-2020.

На місці події перебувають журналісти “Файного міста”. Трансляція засідання ведеться НАЖИВО. Переглянути відео ви можете також на нашій сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Онкохворі Тернопільщини вимагають у голови ОДА повернути гроші на лікування. Нагадаємо, у Тернополі призупинили лікування онкохворих методом опромінення. На сьогодні цю процедуру проводять лише тим пацієнтам, які вже розпочали курс раніше. Причиною цьому є відсутність коштів, необхідних для перезарядки спеціального апарату. Гроші мали надійти на рахунок лікарні, проте виконання цього пункту блокує судовий позов, який Тернопільська облдержадміністрація подала до суду на обласну раду.

Про зупинення роботи єдиного в області апарату кобальтового опромінення «TERABALT-100», у зв’язку із необхідністю невідкладної перезарядки обладнання новим джерелом іонізуючого випромінення, повідомила адміністрація комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний онкологічний диспансер». Лист такого змісту надійшов 20 серпня від закладу на адресу обласної ради.

Exit mobile version