Донечку іноземки, яка померла після пологів у Тернополі, забрав додому батько немовляти (Фото)

Фото: КНП "Тернопільська обласна дитяча комунальна лікарня"

Сьогодні, 24 вересня, з лікарні додому вирушила маленька дівчинка, мама якої померла після пологів 26 серпня. Забирав дитину її біологічний батько, який спеціально прибув до обласного центру з-за кордону. Окрім цього, разом із чоловіком, приїхали також бабуся та інші рідні немовляти. Зустрів новоспечений батько свою донечку зі сльозами на очах.

Дівчинка певний час перебувала у педіатричному відділення для недоношених дітей КНП “Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня”. Найближчим часом іноземці разом з дитиною планують повернутися на батьківщину.

Не стримував емоцій й колектив відділення на чолі із завідуючою Бліхар Тетяною Володимирівною також не стримував свої емоцій, адже вже встигли прикипіти до дівчинки душею. Генеральний директор медичного закладу Григорій Корицький висловив щирі співчуття рідним з приводу непоправної втрати, а маленькій красуні побажав щасливої долі.

Нагадаємо, у Тернополі в післяпологовому періоді померла 29-річна громадянка Замбії. Жінку госпіталізували в ургентному порядку, було проведено екстрений кесарів розтин. На жаль, на 9 день після операції у породіллі виникла поліорганнна недостатність, її серце зупинилося. У результаті досліджень у померлої діагностували коронавірус. Дитину врятували.

Читайте також: У Тернополі збільшилася кількість інклюзивних груп та класів

Exit mobile version