Пробачила і просила суворо не карати: на Тернопільщині чоловік продавав інтимні фото дружини

Настільки пишався красою своєї коханої, що вирішив на цьому підзаробити. На Тернопільщині чоловік викладав у мережу Інтернет фото та відео за участі обраниці. “Бізнес” діяв з кінця лютого до початку червня цього року. За цей час підозрюваний оприлюднив кілька десятків матеріалів порнографічного характеру.

Скільки “вподобайок” та коментарів набрали пікантні світлини – у поліції не повідомляють. Відомо, що під час затримання на планшеті обвинуваченого правоохоронці виявили понад два десятки  фотозображень. Окрім цього знайдено також чотири відеозаписи, що містять елементи та сцени порнографічного характеру.

Згідно з Законом України «Про захист суспільної моралі» від 20 листопада 2003 року, обіг продукції порнографічного характеру на території України забороняється. Дії чоловіка є посяганням на основні принципи суспільної моралі у сфері статевих стосунків. Зображення порнографічного характеру його дружини перебувають у протиріччі з існуючими в суспільстві традиціями інтимного спілкування людей, що здатні шляхом одіозної сексуальної інформації призвести до деформації моральних уявлень і понять про сексуальні відносини між людьми. Відтак такі дії передбачають кримінальну відповідальність за ч.1 ст. 301 КК України.

У Кременецькому районному суді чоловік повністю визнав свою провину. Дружина пробачила чоловікові й просила суворо не карати. Тож служитель Феміди призначив йому 1 тис. 700 грн. штрафу та зобов’язав сплатити ще й 1 тис. 961 грн. процесуальних витрат за проведення комплексної судової, комп`ютерно-технічної та мистецтвознавчої експертизи. Також в обвинуваченого конфісковано планшет у дохід держави.

Джерело: Номер один

Читайте також: На Тернопільщині школярку побила подруга, дівчину госпіталізували

Exit mobile version