У Тернополі жінка поцупила квіти, висаджені біля місцевого прес-клубу (Відео)

У центрі міста невідома викрала квіти, висаджені перед входом у приміщення ТМГО «Тернопільський прес-клуб». Про злочин, який трапився 18 вересня близько 9:00 години ранку на вулиці Качали,3 повідомила керівник Анжела Кардинал. Жінка зазначила, це вже не перший подібний випадок та додала відео.

На кадрах видно, як старша жінка в джинсах та куртці з капюшоном приходить під «Тернопільський прес-клуб»  і вириває з клумби рослину. Далі ставить поцуплене у пакет та йде геть. У момент злочину невідома абсолютно не звертала уваги на те, що попри неї проїжджають автівки та ходять люди.

«Слів мені бракує до такого, так як встановлено відеоспостереження – публікую! Крадуть регулярно все з під офісу декор, квіти, гарбузи, різдвяні віночки… сьогодні 18.09.2020 9 ранку центр міста Качали, 3 падлюка прийшла і вкрала знов! Тепер справа за поліцією», — пише Анжела Кардинал.

Керівниця «Тернопільського прес-клубу» сподівається знайти злодійку. Мовляв, не сила вже терпіти постійні крадіжки елементів декору, які постійно повторюються.

Читайте також: У Кременці під час відпочинку дітей на спортивному майданчику обвалилася конструкція

Exit mobile version