Через будівництво надземного мосту у Тернополі змінять маршрути громадського транспорту

Фото: Тернопільська міська рада

У Тернополі триває будівництво надземного пішохідного мосту поблизу Збаразького кільця. У зв’язку з проведенням робіт у місті на два дні перекриють вулицю 15 Квітня. Окрім цього, з 20 вересня буде змінено маршрути громадського транспорту, який сполучає масиви “Сонячний” та “Східний”.

Зокрема, автобусні маршрути, які сполучають масиви «Сонячний» та «Східний», в обидві сторони проходитимуть через вул. Є. Коновальця, а саме:

№№4, 14, 21 – від перехрестя просп. Злуки – вул. 15 Квітня до зупинки «Римо-католицький костел» – просп. Злуки – вул. Є. Коновальця – просп. Степана Бандери – далі за маршрутом;

№12 – розворот на Збаразькому кільці, без заїзду на вулиці Р. Купчинського і Сахарова;

№13 – «Обласна лікарня» – просп. Степана Бандери – вул. Є. Коновальця  –  просп. Злуки – вул. 15 Квітня  – далі за маршрутом;

№15 – «Універсам» – просп. Злуки  – вул. Є. Коновальця  – просп. Степана Бандери  – далі за маршрутом;

№18 – від перехрестя Злуки – 15 Квітня до зупинки «Римо-католицький костел» – просп. Злуки  – вул. Є. Коновальця  – просп. Степана Бандери  – далі за маршрутом. У зворотному напрямку – від зупинки «Обласна лікарня» до просп. Степана Бандери  – вул. Є. Коновальця  – просп.  Злуки  – вул.15 Квітня  – далі за маршрутом.

Також внесено істотні зміни у графік руху тролейбусів:

№5 – від перехрестя просп. Злуки – вул. 15 Квітня до просп. Злуки  – вул. Збаразька  – вул. Б. Хмельницького  – вул. Руська  – далі за маршрутом.

№10 та №11 функціонувати не будуть.

Exit mobile version