Назарчик Собко з Кременця потребує молитви: у 6-річного хлопчика крововилив, він у комі

Бог, небо, притча про неділю

Фото: depositphotos.com

Молитви та допомоги небайдужих потребує маленький житель Кременця Назарчик Собко. Ввечері 13 вересня у 5-річного хлопчика трапився внутрішньо-черепний крововилив. Дитину реанімували у місцеву лікарню, а згодом перевели у Тернопільську обласну дитячу лікарню. Сьогодні Назарчику виповнилося 6 рочків.

Як повідомила журналістам “Файного міста” бабуся Назарчика, зараз стан хлопчика важкий. Він перебуває у комі. Говорити про прогнози лікарі не беруться. Пані Софія каже, єдина надія на Бога.

“Сьогодні нашому маленькому хлопчику, нашому Назарчику 6 рочків. У нього від народження завжди був низький рівень тромбоцитів у крові. Ми лікували дитину постійно. Раніше ставалися крововиливи, але вони виходили назовні, кров могла потекти носиком. А цього разу кров залила практично весь мозок. То сталося у неділю ввечері. Його забрала швидка допомога до лікарні. Там він трошки ніби приходив до себе. Потім перевели у Тернопіль. Немає чіткої гематоми, площа ураження велика. Через це оперувати дитину зараз неможливо. Лікарі кажуть, що єдина надія, то тільки на Бога. Ми молимося і надіємося на Божу ласку. На сьогодні Назарчика ввели у кому, щоб не йшли набряки мозку”, – розповіжає бабуся Назарчика Собко пані Софія.

Окрім Назарчика, у родині Собко ще є одна дитина – це його старший 10-річний братик. Він дуже хвилюється та переживає. Бабуся Софія каже, донорської крові, яку потребували ще вчора, є достатньо. Молитва – це єдине про що зараз просить родина.

Номер картки для допомоги дитині

4731219119185845 ПриватБанк – Собко Руслана (батько)

Контактний телефон бабусі 098 861 36 33

Читайте також: Богдан Зверхівський: сила татової любові, що перевершує людське розуміння

Exit mobile version