Виграйте незабутні враження: радіо “ФМ” спільно з ONE Deal розігрують політ на паратрайку (Відео)

Радіо “Файне місто” спільно з Інтернет-магазином “One Deal” дарують Вам чудову нагоду виграти політ на паратрайку. Незабутні враження – гарантовані!

Аби взяти участь у розіграші потрібно слідкувати за ефіром “ФМ” та вчасно зателефонувати. Розіграш стартує завтра, 17 вересня, близько 15:00 години. Під час ефіру радіоведучий оголосить про відкриття ліній для додзвону. Ви – телефонуєте, розповідаєте, чому саме Ви маєте виграти приз та отримуєте порядковий номер. Опісля закриття лінії між зареєстрованими учасниками за допомогою програми буде визначено переможця.

Отже, цього разу інтернет-магазин “One Deal” дарує політ на паратрайку – це нескладний двомісний літальний апарат, оснащений мотором та крилом-парашютом. Перед польотом переможець розіграшу має прибути на точку старту, де досвідчений інструктор проведе для нього інструктаж. Окрім цього, він буде супроводжувати Вас під час польоту.

Інтернет-магазин One Deal працює на ринку України вже кілька років. За цей час послугами досвідчених фахівців скористалися понад 3 тисячі клієнтів. Вони придбали сертифікатти на різні враження – від екстриму до релаксу, та отримали незабутні емоції. Загалом, у крамниці до Вашої уваги понад 500 подарункових ідей, серед яких:

Не впевнені, який саме подарунок влучить у “десятку” – рішення є. Оберіть на сайті до 10 вражень, внесіть їх до подарункового набору та сплатіть за найдорожче з обраного. Щасливчик сам обере те, що йому найбільше до вподоби. Якщо ж Ви придбали сертифікат, але отримувач подарунка прагне інших вражень – не проблема. Фахівці One Deal залюбки його обміняють.

Дія сертифікату досить тривала – 6 місяців. Тому підготуватися до свята Ви можете заздаледь. А ще, не потрібно влаштовувати пошуки яскравої упаковки – фахівці One Deal зробили це за Вас. Тут ви знайдете більше 20 варіантів подарункових коробок.

Приємним сюрпризом є й те, що вартість обраного сертифіката у One Deal така ж, як у партнерів, які реалізовуватимуть цю послугу. Жодних націнок! Жодної переплати!

Працює One Deal онлайн на будь-яке місто та оффлайн у м. Тернопіль – вулиця Живова 15А, ТЦ “Оранава”, тел.: 068-959-90-05, у м. Хмельницький – ТРЦ “Квартал” та у Чернівцях за адресою вулиця Головна,27. Також у мережі Instagram.

Exit mobile version