Фінська сауна та затишні номери: комплекс “Carpe Diem” запрошує на відпочинок у мальовничому куточку Тернопільщини

Прагнете затишного відпочинку з друзями чи родиною – тоді на Вас радо чекають у “Carpe Diem”. Відпочинковий комплекс розташований у селі Плотича, всього за 10 кілометрів від Тернополя. Це – мальовничий куточок Тернопільщини, що розкинувся на річці Серет.

Для гостей тут облаштовані двомісні номери. Кімнати просторі, з сучасним євроремонтом та новими меблями. За потреби є можливість доставити спальне місце. Наприклад, якщо ви приїхали відпочивати з дітьми. У кожній із кімнат є Wi-Fi.

Окрім цього, для молодят чи пари, яка вирішила відсвяткувати знаменну дату у їхньому житті, є віп-номер. Дизайн кімнати виконаний у світлих тонах. Доповнить святкову атмосферу неймовірний краєвид за вікном.

Для гостей, які завітали з ночівлею, передбачений домашній повноцінний сніданок.

Територія комплексу досить велика. Для відпочинку гостей є закрита альтанка, у якій можна дуже гарно провести вечір, а то й увесь день. Тут облаштовані барбек’ю, тандир, мангал, є кухня.

Окрім цього, неподалік знаходиться альтанка відкритого типу – літня. Вона розташована на березі водойми. Тут також є все необхідне для того, аби приготувати смачний шашлик чи соковитий стейк.

Родзинкою ”Carpe Diem” є фінська сауна на дровах. Гарячий пар має винятковий релаксаційний вплив, знімає фізичну та розумову напругу, сприяє оздоровленню організму в цілому та допомагає послабити біль у м’язах.

На території комплексу є автостоянка. Також всього за 300 метрів від відпочинкового комплексу є магазин. Тож, Ви зможете придбати всі необхідні для відпочинку продукти безпосередньо на місці.

Вже найближчим часом планується облаштування майданчиків для дітей та міні-футболу.

Аби замовити номер у відпочинковому комплексі “Carpe Diem”, можна скористатися послугою бронювання.

Завітайте у відпочинковий комплекс “Carpe Diem” і хороший настрій, незабутні відпочинок та спогади Вам забезпечені.

Ми знаходимося за адресою: с. Плотича, Тернопільський р-н, вул. Л. Українки, 21.


Для більш детальної інформації звертайтеся за номером телефону: 097-155-55-88, 067-290-71-71, 097-388-25-32, 098-923-75-50

Також до Вашої уваги наш сайт: https://carpediem.te.ua/

Exit mobile version