Смертельна ДТП на Чортківщині: від удару пішохода розірвало навпіл (Фото)

Дорожньотранспортна пригода трапилася близько 3:00 години ночі на автошляху Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік села Ягільниця, що на Тернопільщині. За попередньою інформацією, 27-річний водій Audi A4 на швидкості рухався дорогою, коли у темряві збив пішохода. Жінка йшла проїжджою частиною. На місце ДТП прибули поліція та швидка допомога.

Як повідомив “Файному місту” очевидець, шансів вижити у загиблої не було. Удар був настільки сильним, що жінку розірвало навпіл. Працівникам служби довелося збирати тіло практично по частинам: одна на дорозі, інша на дереві, деякі органи навіть знаходилися в салоні іномарки.

Ділянка шляху не освітлювалася і кермувальник помітив людину на своєму шляху занадто пізно. Особа загиблої встановлюється. Жінці на вигляд 40-50 років. Була одягнута в сіру футболку, темні штани та гумові тапкиПісля удару автівка злетіла в кювет. 

Як розповів свідок, попередньо водій був тверезий. Він також травмувався. Окрім цього, від побаченого у нього трапився шок, він кричав і вив. Медики надали йому домогу.

Фото: Файне місто

Читайте також: Досі у комі: постраждалий у ДТП 24-річний Максим Беспалов бореться за життя

Фото: Файне місто
Exit mobile version