У Кременці водійка почувши про смертельну ДТП, зрозуміла, що збила людину та здалася поліції

Фото Патрульна поліція

У Кременецькій лікарні померла 38-річна жителька райцентру. Жінка отримала важкі травми у результаті дорожньо-транспортної пригоди. На неосвітленій ділянці проїжджої частини її збив автомобіль. Ні автівки, ні водія на місці аварії правоохоронці не виявили – винуватець ДТП не зупинився та зник.

“З множинними переломами обох ніг та в травматичному шоці до лікарні потрапила жителька Кременця, 1982 року народження. Жінка потрапила у дорожньо-транспортну пригоду. Аварія трапилася 1 вересня близько 21:36 у райцентрі. Автомобіль після того, як збив перехожого, не зупинився. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці кажуть, що ділянка дороги, де трапився наїзд, неосвітлена. Після удару автівка отримала механічні пошкодження. На пошуки водія-втікача орієнтували місцеві наряди поліції”, – повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Проте розшукувати винуватця ДТП не довелося. Вранці 2 вересня у відділок поліції прийшла жінка і повідомила, що ймовірно збила людину. Водій розповіла, що повертаючись додому з маленькою дитиною, та роз’їхавшись з зустрічним транспортом, не встигла увімкнути фари дальнього вигляду і в якийсь момент відчула удар. Проте було темно, вона нікого не побачила і подумала, що під колеса потрапила тварина. Уже вранці почула, що поліція розшукує водія, який залишив місце ДТП.

На жаль, врятувати життя жінці медикам не вдалося. Другого вересня близько опівдня вона померла. Причину смерті встановить судово-медична експертиза. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ. 

Читайте також: У Бучачі ДТП: п’яний водій збив візочок з малюком

Exit mobile version