ДТП у центрі Тернополя: 4 автівки розтрощені, пасажир – у лікарні

У центрі Тернополя зіткнулися чотири автомобілі. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 1 вересня близько 21:00 години. Внаслідок автопригоди 22-річний пасажир автомобіля Volkswagen отримав тілесні ушкодження, його шпиталізували до лікувального закладу.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Daewoo Nexia не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen Tiguan. Той у свою чергу з автомобілем Suzuki Swift, який за інерцією влетів у Skoda Octavia. Внаслідок автопригоди 22-річний пасажир автомобіля Volkswagen отримав тілесні ушкодження, його шпиталізували до лікувального закладу.

“Спілкуючись з кермувальником Daewoo, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд за допомогою алкотесту Drager. Результат огляду —1, 81 проміле алкоголю в крові, що перевищує встановлену законом норму у 9 разів. На 19-річного водія патрульні склали відповідні адміністративні матеріали та викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин події”, – повідомили у Патрульній поліції Тернопільської області.

Читайте також: У Тернополі школярів розвозитимуть спеціальні тролейбуси (Відео)

Exit mobile version