На Тернопільщині помер знаний вчитель Василь Стрижко, хворий на Covid-19

Фото з мережі Інтернет

1 веренся перестало битися серце знаного на Тернопільщині вчителя. Василь Стрижко хворів на Covid-19. Впродовж трьох тижнів чоловік боровся з пневмонією. Про сумну звістку 1 вересня повідомила на своїй сторінці у “Фейсбук” його дочка Інна Стрижко.

“Шановні СЮТівці, друзі-фотографи, учні та просто всі, кого це не залишить байдужим. 1вересня, помер мій тато, а ваш колега, друг, наставник і вчитель, – йдеться у повідомленні. Мої батьки три тижні проходили страшне випробування – вони обидва захворіли на коронавірусну пневмонію і тато… не справився. Сьогодні о 6:45 його не стало. Ми поховали його на Довжанківському кладовищі. Я вірю, що серед вас є ті, кому не байдуже було його життя і точно стане самотньо від того, що він так раптово полишив нас. Тож згадайте теплим словом чи молитвою Василя Стрижка, мого тата і вашого наставника і колегу”, – йдеться у повідомленні.

 Василь Стрижко працював у КЗ Тернопільської міської ради «Станція юних техніків», що в Тернополі, та очолював там гурток «Юний фотолюбитель».

Редакція Медіаплатформи “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Читайте також: Міський голова Тернополя Сергій Надал захворів на Covid-19

Exit mobile version