На Тернопільщині не можуть знайти освітян на 8 тисяч гривень зарплати (Відео)

Цьогоріч у службі зайнятості роботодавці Тернопільщини зареєстрували понад 300 вакансій. Для освітян найактуальнішими на сьогодні є такі вільні посади, як: вихователь, помічник вихователя, вчитель фізики, вчителі інформатики та музики, викладач професійно-технічного закладу. Для працівників цих спеціальностей пропонують заробітну плату у розмірі до 8 тисяч гривень.

Як зазначила начальник відділу організації рекрутингу Тернопільського обласного центру зайнятості Ольга Ясінська, на сьогодні потреба у фахівцях існує у закладах освіти Бережанського, Бучацького, Кременецького, Борщівського, Заліщицького, Монастириського, Гусятинського, Теребовлянського та Тернопільського районів області.

“Якщо ви фахівець-освітянин і вирішили зайнятися такою роботою, або ж вас зацікавили вище згадані вакансії, за більш детальною інформацією потрібно звернутися у місцеву філію обласної служби зайнятості або у Тернопільський міськрайонний центр зайнятості. В основному до нас звертаються щодо вільних вакансій на початку навчального року. Існує також можливість перекваліфікуватися. Якщо людина виявила бажання навчитися нового, простажуватися, то у центрі звичайно цьому сприятимуть”, – зазначає Ольга Ясінська.
Exit mobile version