“Тепло за літньою ціною”: чи скористалися тернополяни можливістю запастися дешевшим газом (Відео)

У Тернополі споживачі ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз» мали можливість придбати газ за літньою ціною. Акція тривала з 20 серпня і до 31 серпня  2020 року. За цей час заощадливі українці резервували для себе необхідний об’єм “дешевшого” газу. Використати запаси вони мають впродовж зазначеного періоду – з 1 жовтня поточного року до 31 березня 2021 року. Обо’язковою умовою для купівлі природного газу зі знижкою є наявність лічильника та відсутніть боргу.

Чи скористалися тернополяни нагодою заощадити на комунальній послузі – розповіла в.о. директора ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз» Галина Голоюха.

“На сьогодні акцією скористалися 47 споживачів, які закупили майже 85 тисяч м.куб природного газу. Вартість газу  для учасників акції  становить 4,728 грн за м.куб. При купівлі газу за літньою ціною  споживачі повинні оплатити одразу повну вартість зарезервованого об’єму природного газу. Зробити це можна  у будь -якому банку або відділенні поштового зв’язку “, – розповіла Галина Голоюха.

   Для того, щоб взяти участь в акції, необхідно було звернутися і оформити додаткову угоду  у відділі розрахунків за адресою вул. Родини Барвінських, 4, м. Тернопіль.  Щоб клієнтам було легше визначитись з необхідним об’ємом  газу, фахівці надавали споживачам інформацію про обсяги споживання газу в минулі зимові періоди.

Exit mobile version