У Тернополі померла 29-річна породілля, хвора на Covid-19 (Відео)

Фото з відкритих джерел

У Тернополі в післяпологовому періоді померла 29-річна громадянка Замбії. Жінку госпіталізували в ургентному порядку, було проведено екстрений кесарів розтин. На жаль, на 9 день після операції у породіллі виникла поліорганнна недостатність, її серце зупинилося. У результаті досліджень у померлої діагностували коронавірус.

Дитину врятували, стан немовляти задовільний.

“На жаль, у Тернополі чергова смерть хворої з Covid-19. Померла молода жінка. 29-річна іноземка поступила в лікарню в ургентному порядку. Мова йшла про збереження життя як вагітної, так і дитини. Ситуація була критичною, операцію провели вночі. Вдалося врятувати дитину. Стан її задовільний, вона добре харчувається. Щодо породіллі, то на 9 день у неї розвинулася поліорганна недостатність. Жінка померла”, – розповідає директор КНП “Тернопільська комунальна міська лікарня №2” Ростислав Левчук.

Як повідомив медик, операцію та догляд за пацієнтами проводили з дотриманням всіх карантинних вимог. Відтак, поширення коронавірусної інфекції у медичному закладі не є можливим.

Загалом же в області від початку епідемії померло 60 людей з підтвердженим COVID-19. Семеро з них – в обласному центрі. За минулу добу в області виявлено 184 випадки інфікування коронавірусом.

Читайте також: Смерть військового Володимира Рудика: відомі попередні результати службової перевірки

Exit mobile version