Не знаєте, що подарувати – подаруйте емоції! One Deal – півтисячі ідей, аби ощасливити дорогих Вам людей (Відео)

Невдовзі у Ваших рідних та близьких свято і вам потрібен оригінальний подарунок – тоді Вам у One Deal. У Тернополі відкрився інтернет-магазин, який дарує враження. Скориставшись послугою онлайн-крамниці, Ви отримаєте бажане швидко та зручно.

Інтернет-магазин One Deal працює на ринку України вже кілька років. За цей час послугами досвідчених фахівців скористалися понад 3 тисячі клієнтів. Вони придбали сертифікатти на різні враження – від екстриму до релаксу, та отримали незабутні емоції. Загалом, у крамниці до Вашої уваги понад 500 подарункових ідей, серед яких:

Не впевнені, який саме подарунок влучить у “десятку” – рішення є. Оберіть на сайті до 10 вражень, внесіть їх до подарункового набору та сплатіть за найдорожче з обраного. Щасливчик сам обере те, що йому найбільше до вподоби. Якщо ж Ви придбали сертифікат, але отримувач подарунка прагне інших вражень – не проблема. Фахівці One Deal залюбки його обміняють.

Дія сертифікату досить тривала – 6 місяців. Тому підготуватися до свята Ви можете заздаледь. А ще, не потрібно влаштовувати пошуки яскравої упаковки – фахівці One Deal зробили це за Вас. Тут ви знайдете більше 20 варіантів подарункових коробок.

Приємним сюрпризом є й те, що вартість обраного сертифіката у One Deal така ж, як у партнерів, які реалізовуватимуть цю послугу. Жодних націнок! Жодної переплати!

Працює One Deal онлайн на будь-яке місто та оффлайн у м. Тернопіль – вулиця Живова 15А, ТЦ “Оранава”, тел.: 068-959-90-05, у м. Хмельницький – ТРЦ “Квартал” та у Чернівцях за адресою вулиця Головна,27. Також у мережі Instagram.

Exit mobile version