Після тижневого відпочинку до Тернополя з Болгарії повернулися діти учасників АТО/ООС (Відео)

Фото: Тернопільська міська рада

Тиждень тому з Тернополя до Болгарії на відпочинок вирушили понад 40 родин учасників АТО/ООС. Організував поїздку керівник волонтерської організації “Схід та Захід єдини назавжди” Василь Конько. Загалом, до кінця літнього сезону поїздки на морське узбережжя заплановано організувати ще для близько 150-ти сімей учасників АТО/ООС.

Як розповів волонтер, в зв’язку із карантином всі дитячі табори в Україні наразі зачинені. Восьмиденний відпочинок в Золотих Пісках вдалося організувати завдяки налагодженій співпраці з Болгарією. Закордоном тернополяни проживатимуть в комфортабельних чотиризіркових готелях з насиченою пізнавальною та розважальною програмою. Окрім благодійників, фінансово організацію вже впродовж кількох років підтримує Тернопільська міська рада.

“Уже декілька років поспіль міська рада фінансово допомагає волонтерській організації «Схід та Захід єдині назавжди» в організації відпочинку для дітей учасників бойових дій та інших пільгових категорій неселення. З таких поїздок діти завжди повертаються сповнені позитивних емоцій, сил та енергії перед початком нового навчального року. Тож я дякую усім тернопільським громадським і волонтерським організаціям за допомогу та підтримку родин наших захисників, а також за щорічне забезпечення організації літнього відпочинку і оздоровлення дітей як в межах України, так і за кордоном”, – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.
Exit mobile version