У Тернополі понад 10% зареєстрованих учасників не з’явилися на додаткову сесію ЗНО (Відео)

На Тернопільщині відбулася додаткова сесія ЗНО. Учасники тестування – абітурієнти, які з поважних причин не могли скласти основну сесію. Проте, скористалися цією можливістю не всі. Як повідомив заступник директора Тернопільського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Юрій Шайнюк, без попередження і пояснень на додаткову сесію не прийшли понад 10% зареєстрованих учасників.

“Додаткова сесія ЗНО тривала з 25 липня по 10 серпня. У Тернополі для проходження тестування було створено два пункти. Кількість учасників – різна, в залежності від предмета – від 1 до 52. На жаль, є абітурієнти, які повторно не з’явилися – понад 10% .

Результати додаткової сесії вже відомі та були оприлюднені у два етапи – 7 та 14 серпня. Вони розміщені на персональній сторінці кожного зареєстрованого учасника”, – повідомив Юрій Шайнюк.

У Тернополі додаткове тестування відбулося з шести навчальних предметів, окрім фізики, хімії, іспанської, німецької та французької мов. Окрім цього, учасникам надали можливість взяти також участь у конкурсному відборі для вступу до вишів ще цьогоріч.

Офіційний звіт про проведення ЗНО Українським центром оцінювання якості освіти має оприлюднити 19 вересня. Документ міститиме результати як основної, так і додаткової сесій тестування.

Читайте також: Юний геній Богдан Вдовін: у Тернополі випускник отримав максимум балів одразу з двох предметів (Відео)

Exit mobile version