У Тернополі чоловік жорстоко розправився з твариною, справу розслідує поліція

Фото: мережа Інтернет

Забив до смерті кількома ударами по голові та викинув у сміттєвий бак – саме так розправився шкуродер з твариною в одному із дворів Тернополя. Про жахливий випадок розповіла свідок події Сузи Фокс. За словами жінки, спочатку вона почула звуки від ударів, а потім побачила, як чоловік відкинув палку і попрямував до сміттєвих баків. Коли тернополянка підійшла до контейнера, аби з’ясувати, що відбуваєтсья, то жахнулася – там лежало кошеня з розтрощеною головою.

“На ранковій прогулянці з собакою я стала свідком жахливої події. Спочатку почула гучний звук, ніби сокирою вдарили по довбні. Я повернула голову в бік звуку і почула ще один сильний удар. Через кущі було погано видно, але я помітила, як чоловік відкинув велику палку і щось біле обм”якле кинув у відро. Потім швидко пішов до смітника і викинув у контейнер те, що було у відрі. Після цього зайшов у відчинений підвал 3-го під”зду, вийшов з рюкзаком і зник в дверях цього ж під”їзду. Це все відбулось в лічені хвилини.

Я пішла до смітника, відкрила бак, він був зовсім порожнім, а на дні, прикрите ганчіркою, лежало біле мертве кошеня з скривавленою розбитою головою. Кошеняті на вигляд 2 місяці. В мене був “ступор”, хоча я передбачала, що можу там побачити”, – повідомила Сузи Фокс.

Сузи Фокс зазначила, що чоловіка, який жорстоко вбив тварину, вона вже бачила раніше в дворі будинку – прибирав територію. На вигляд йому 40 років, світле волосся та середнього зросту. Припускає, що може бути двірником або мешканцем багатоповерхівки на вулиці Лесі Українки,3.

“Цього чоловіка я і раніше бачила в дворі, він прибирав територію. Але не знаю,чи це двірник чи мешканець будинку. На вигляд років 40, світле волосся, середнього зросту. Можливо, дізнавшись про цей випадок, мешканці будинку зрозуміють, про кого ведеться мова, і який кат ходить поруч. А, можливо, він це робить з їхньої мовчазної згоди, чистить підвали від “непотребу”. І скільки ще було таких жертв – невідомо”, – ділиться думками тернополянка.

Справою зацікавилися у поліції. За заявою жительки обласного центру співробітники Тернопільського відділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за частиною 1 статті 299 ККУ. Відкрито кримінальне провадження.

“У жорстокому поводженні з твариною жінка звинувачує 45-річного прибиральника їхнього ОСББ. 12 серпня жителька обласного центру прийшла із заявою до правоохоронців і повідомила про те, що бачила, як чоловік, котрий прибирає у їхньому будинку, палицею забив котеня і викинув його в смітник”, – повідомили у поліції.

Поліцейські опитали чоловіка, проте той заперечує, що вбивав тварину. Каже, знайшов мертвою і викинув у сміттєвий бак. Екcпертиза, яку проведуть спеціалісти ветеринарної клініки, дасть можливість визначити, хто говорить правду. Наразі поліцейські очікують на її висновки. 

Читайте також: У Тернополі триває безкоштовна вакцинація котів та собак від сказу (Відео)

Exit mobile version