На огорожі Петриківського геріатричного пансіонату знайшли тіло 65-річного підопічного

У Петриківському геріатричному будинку, що на Тернопільщині, помер підопічний. Тіло 65-річного чоловіка виявили на огорожі закладу. Як повідомили у поліції, смерть старенького не була насильницькою. Це підтвердила судово-медична експертиза. Також, оскільки заклад через спалах коронавірусу зачинили на карантин, померлому ще за життя провели тест на Covid-19. Результат – негативний.

“Під час проведення огляду слідів насильницької смерті та тілесних ушкоджень не було виявлено. Це підтвердила і судово-медична експертиза. Також стало відомо, що ПЛР-тест, відібраний у чоловіка ще за життя, був негативним”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За словами директора пансіонату, померлий періодично самовільно покидав територію геріатричного закладу, порушуючи умови внутрішнього розпорядку. При житті хворів серцево-судинними захворюваннями.

 Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 115 ККУ за поміткою природна смерть.

Нагадаємо, на Тернопільщині Петриківський обласний геріатричний пансіонат закрили на карантин через пандемію. Спалах коронавірусної інфекції тут зафіксували 10 серпня, коли у 24 осіб лабораторно підтвердили Covid-19. Про це повідомили сьогодні, 11 серпня, під час засідання Тернопільської обласної ради. Загалом, у закладі 88 працівників, під опікою яких перебувають 160 осіб. Біля закладу поліцейські Тернопільщини виставили пост.

Читайте також: На Тернопільщині у геріатричному будинку спалах Covid-19, заклад на карантині (Відео)

Exit mobile version