Українські серіали, які підкорили серця глядачів

Українська індустрія кіно розвивається активними темпами, створюючи захопливі фільми та серіали різноманітних жанрів. Якісна постановка, актуальні сюжети та чудова акторська гра — все це приваблює глядачів в Україні та за її межами.

На онлайн-платформі Київстар ТБ можна дивитись зарубіжні серіали українською мовою, а також популярні вітчизняні телесеріали. Пропонуємо добірку цікавих українських проєктів, які заслуговують на особливу увагу глядача. 

«Спіймати Кайдаша»

Комедійно-драматичний серіал за мотивами «Кайдашевої сім’ї» Нечуй-Левицького, сценарій для якого написала Наталка Ворожбит. В цьому проєкті сюжет оригінальної повісті поєднується із сучасними реаліями, створюючи захоплюючу історію, актуальну для сьогодення. Соціальні проблеми та сімейні конфлікти, перенесені в умови сучасної України, стають іще цікавішими для глядача. 

«Кріпосна»

Історичний драматичний серіал від режисерів Фелікса Герчикова та Максима Литвинова. Це історія української дівчини — Катерини Вербицької, кріпосної ніжинського поміщика Червінського, яка бореться за свободу. Події відбуваються в дев’ятнадцятому столітті, тому особливу увагу творці серіалу приділяють костюмам і декораціям, які передають атмосферу епохи. На вас чекає захоплюючий сюжет із елементами пригод і мелодрами, а також якісна постановка та чудова акторська гра.

«Школа»

Підлітковий серіал, який викликав резонанс завдяки висвітленню актуальних проблем із життя сучасних тинейджерів. Взаємини з ровесниками, батьками та вчителями, формування власної ідентичності, перше кохання, шкільні проблеми та багато інших тем стали близькими для глядачів підліткового віку, а також і для дорослих. Реалістичні герої та актуальні події, переконлива гра молодих акторів, популярна музика — все це привабило до серіалів багатьох шанувальників.

«Перші ластівки»

Молодіжний серіал-антологія в жанрі психологічного детективу від режисера Валентина Шпакова. Стрічка висвітлює важливі та гострі проблеми з життя сучасної молоді, сміливо піднімаючи такі табуйовані теми, як суїцид, кібербулінг, депресії тощо. Кожен із двох сезонів телесеріалу присвячений окремій історії, а стрічка продовжена на третій сезон.

«І будуть люди»

Драматичний телесеріал-епопея від режисера Аркадія Непиталюка, створений за романом Анатолія Дімарова. Це сага, кожна з 12 серій якої присвячена долі окремого героя та висвітлює історичні події, які відбувалися в Україні на початку двадцятого століття. Перша світова війна, події революції, боротьба УНР, остаточний прихід радянської влади, колективізація та інші події показані через призму життя звичайних людей.

Онлайн-сервіс Київстар ТБ пропонує дивитись найцікавіші українські серіали у високій якості у зручний для вас час без набридливої реклами. Весела комедія, історична сага, напружений трилер чи захопливий детектив — в нашій бібліотеці кожен знайде серіал собі до смаку!

Матеріал розміщений на правах реклами.

Читайте також:

Exit mobile version