Трагедія на Тернопільщині: у будинку знайшли тіла двох чоловіків

Фото: поліція Тернопільщини

Жахлива подія сталася 27 жовтня на Тернопільщині. Тіла двох чоловіків знайшли у будинку. Попередня версія слідства вказує на те, що причиною їхньої смерті могла стати пожежа. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Як встановило слідство, біда сталася 27 жовтня в селі Біла. У приватному будинку виявили тіла двох чоловіків. Жінка, яка зайшла до приміщення і відчула запах диму, одразу викликала пожежників та поліцію.

Загиблими виявилися 61-річний власник будинку та його 44-річний квартирант. За словами місцевих жителів, обидва чоловіки зловживали алкоголем.

Фото: поліція Тернопільщини

За попередньою інформацією, один із чоловіків курив у ліжку, а коли заснув, сигарета впала і матрац почав тліти. Судово-медичний експерт каже, що ймовірна причина смерті – отруєння чадним газом, – йдеться у повідомленні поліції.

За фактом загибелі відкрито кримінальне провадження відповідно до статті 115 п. 1 Кримінального кодексу України з позначкою «нещасний випадок». Наразі триває слідство, яке має встановити всі обставини події.

Читайте також:

Exit mobile version