У Тернополі відкрили офіс підтримки підприємців «Зроблено в Україні»

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Тернополі відкрився перший офіс «Зроблено в Україні». Новий центр допомагатиме підприємцям розвивати бізнес та виходити на нові ринки. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську ОВА.

Центр створений на базі Тернопільського обласного центру зайнятості та пропонує низку програм підтримки для розвитку бізнесу. Серед ключових ініціатив, з якими допомагатимуть підприємцям, – мікрогранти «Власна справа», гранти для ветеранів та їхніх родин, компенсації за створення робочих місць для людей з інвалідністю, а також ваучери на навчання та підвищення кваліфікації.

За словами директора обласного центру зайнятості Миколи Городецього, в офісі «Зроблено в Україні» відвідувачі можуть отримати консультації з оформлення документів на гранти, розробки бізнес-планів та дізнатися про міжнародні програми підтримки малого бізнесу. Серед доступних можливостей – брендування продукції логотипом «Зроблено в Україні», пільгові кредити за програмою «5-7-9%», гранти на переробку сировини та участь у державному проєкті «Національний кешбек».

До кінця року подібні офіси запрацюють у Бережанах, Кременці та Чорткові. Відкриття центрів сприятиме підтримці українських виробників, стимулюватиме розвиток бізнесу та допоможе збільшити несировинний експорт, що є пріоритетом державної політики.

За детальною інформацією щодо програм підтримки малого бізнесу можна звертатися до Тернопільського обласного центру зайнятості за телефоном гарячої лінії: 0800 600 488 або на Telegram-каналі: @DCZ19_Ternopil.

Читайте також:

Exit mobile version