На Тернопільщині відкрили меморіальні дошки шістьом захисникам (Фото)

Фото: Копичинецька міська рада

27 жовтня, в Ліцеї №2, міста Копичинці відбулося урочисте відкриття меморіальних дошок на честь випускників, які віддали своє життя, захищаючи Україну. Про це пише Файне місто з посиланням на Копичинецьку міську раду.

На шкільному подвір’ї зібралися рідні, педагоги, учні та друзі, щоб вшанувати пам’ять шістьох загиблих захисників: Сергія Сагайдака, Ігоря Ліщина, Івана Полянського, Василя Пилипіва, Андрія Процаніна та Костянтина Гондза.

Учні ліцею, своїми проникливими віршами, нагадали про високу ціну свободи. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих.

Фото: Копичинецька міська рада

Особливо зворушливим став вірш сина Костянтина Гондза, написаний для батька у 2021 році. Дружина Героя Ігоря Ліщини поділилася своїми спогадами про чоловіка та підкреслила, що наші Герої таки помирають, і ціна нашої свободи є надзвичайно високою, – йдеться у повідомленні.

Отець декан Степан Котик та отець Віктор Урбанський освятили меморіальні дошки, закликаючи пам’ятати про подвиг Героїв та продовжувати боротьбу за нашу Незалежність.

Вічна пам’ять полеглим Героям! Щирі співчуття рідним з приводу непоправної втрати!

Читайте також: На Тернопільщині пенсіонерка всю ніч провела в лісі (Фото)

Exit mobile version