Стань донором вперше: у Тернополі запрошують здати кров і навчитися рятувати життя

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У Тернополі відбудеться особливий захід для тих, хто вперше вирішив стати донором крові. На базі Тернопільського національного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського можна буде не лише долучитися до донорства, але й отримати знання про гемотрансфузію у межах спеціального тренінгу. Про це пише Файне місто з посиланням на ДонорUA.

29 жовтня у Тернополі запланована подія для новачків у донорстві крові, яку організовує ДонорUA за підтримки ІСАР Єднання. Учасники зможуть здати кров у Центрі симуляційного навчання TESIMED, розташованому в Тернопільському національному медичному університеті ім. І. Я. Горбачевського за адресою: вул. Олеги Теліги, 3. Здати кров можуть усі охочі з 10:00 до 14:00, а зареєструватися можна за посиланням посиланням тут.

Перед основною процедурою з 9:00 до 10:00 для зареєстрованих учасників пройде навчальний тренінг “Менеджмент пацієнта з геморагічним шоком. Гемотрансфузія на догоспітальному і ранньому госпітальному етапах”. Тренінг також відбудеться в TESIMED, а реєстрація на нього відкрита окремо за цим посиланням.

Цей захід створений, щоб надихнути нових донорів і надати їм знання для глибшого розуміння важливості їхньої місії. ДонорUA пропонує зручну реєстрацію та відповіді на питання, пов’язані з донорством, у спеціальному розділі FAQ.

Читайте також:

Exit mobile version