Тернополян запрошують на День відкритих дверей у «Open Space Ternopil»

Фото: Тернопільська міська рада

У неділю 27 жовтня з 15:00 год по 17:00 год усіх охочих запрошують на День відкритих дверей у бізнес-просторі «Open Space Ternopil». Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Це чудова нагода відкрити для себе новий простір для роботи, завести корисні знайомства і, можливо, знайти натхнення для власного розвитку.

У програмі заходу:

Захід відкритий для всіх, тож приходьте та насолоджуйтесь особливим днем у «Open Space Ternopil». Прохання приходити вчасно та не запізнюватись.

Місце проведення: бізнес-простір «Open Space Ternopil», вул. Доли, 9 (вхід від краєзнавчого музею з Площі Героїв Євромайдану).

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Читайте також: Тернопіль для ЗСУ: П’ять Mavic 3 для 14-ї механізованої бригади – Сергій Надал 

Exit mobile version