Зарплата до 23 000 гривень: понад 120 підприємств шукають працівників на Тернопільщині

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Тернопільщині працюють понад 120 підприємств у харчовій промисловості. Роботодавці пропонують вакансії із зарплатою до 23 000 гривень. Про це пише Файне місто з посиланням Тернопільський обласний центр зайнятості.

Як зазначила начальниця відділу організації закупівель Тернопільського ОЦЗ Олена Коваленко, підприємства виготовляють молокопродукти, хлібобулочні вироби, цукор, напої, консервовані продукти тощо. Сфера харчування є однією з найприбутковіших і динамічних в економіці України та займає чільне місце на Тернопільщині. Тому і попит на фахівців цієї галузі залишається високим.

Зараз у сфері громадського харчування Тернопільщини роботодавці пропонують майже 150 вакансій для кухарів, офіціантів, пекарів, барист і кондитерів із зарплатою до 23 тис. грн. Деякі роботодавці надають зручний графік роботи, розвезення персоналу додому в нічний час та стажування на робочому місці, – йдеться у повідомленні центру зайнятості.

Служба зайнятості Тернопільщини пропонує ряд послуг з професійного навчання, надає гранти на розвиток бізнес-ідеї, зокрема й у сфері харчування.

Читайте також:

Exit mobile version