Тренінг «Блогери і співпраця. Як просувати малий бізнес» відбудеться у Тернополі

Фото: ілюстративне

25 жовтня у просторі «Open Space Ternopil» відбудеться тематичний тренінг «Блогери і співпраця. Як просувати малий бізнес». Захід розпочнеться о 16:30 год. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Під час тренінгу учасники дізнаються, як правильно обирати блогерів для рекламної співпраці, які формати взаємодії є найефективнішими, та як вимірювати результати від такої співпраці. Спікери розкажуть про найкращі практики просування товарів і послуг через соціальні мережі, надаючи конкретні приклади з локальних бізнесів.

Цей тренінг буде корисним для власників малого бізнесу, маркетологів, а також тих, хто прагне розширити свій бізнес за допомогою нових інструментів просування в інтернеті, – йдеться у повідомленні.

Захід проходитиме за адресою: вул. Доли, 9 (вхід від краєзнавчого музею з Площі Героїв Євромайдану).

Вхід безкоштовний, але необхідно попередньо зареєструватися за посиланням.

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Читайте також: Безкоштовні курси німецької для початківців відбудуться у Тернополі: деталі 

Exit mobile version