Створення контенту для соцмереж: у Тернополі відбудеться тренінг

21 жовтня о 16:30 год в просторі «Open Space Ternopil» відбудеться тематичний тренінг на тему «Створення контенту для соцмереж. Практичний курс». Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Тривалість заходу – до двох годин. Місце проведення: вул. Доли, 9 (вхід від краєзнавчого музею з Площі Героїв Євромайдану). Вхід безкоштовний, проте необхідна попередня реєстрація через відповідну форму.

Це чудова нагода навчитися створювати ефективний контент для соціальних мереж та спілкуватися з однодумцями в затишній атмосфері «Open Space Ternopil». Учасники матимуть змогу отримати практичні навички зі створення контенту для соціальних мереж, що стане корисним як для початківців, так і для тих, хто прагне вдосконалити їх.

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Читайте також: Намагалась отримати матеріальну допомогу: шахраї видурили 60 000 гривень у жительки Тернопільщини

Exit mobile version