Поблизу Тернополя лунали постріли: що сталося

Фото: поліція Тернопільщини

В Озерянській громаді неподалік Тернополя лунали постріли. Небайдужі односельці, почувши ці звуки, повідомили про подію правоохоронців. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Чоловіка застали поблизу водойми, де він вправлявся у стрільбі. З’ясувалося, що він вирішив випробувати зброю, стріляючи у повітря.

При ньому був пістолет заряджений патронами, та гільза. Усі речові докази вилучено. При огляді поліцейські виявили ознаки переробки зброї. Це визначить експертиза, – зазначили у поліції.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю. У ході досудового розслідування – за результатами експертизи – 37-річному жителю Озерної можуть інкримінувати незаконну переробку зброї.

У поліції додали, що цей чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Зокрема, був раніше судимий за вчинення майнових злочинів.

Читайте також:

Exit mobile version