У Тернопільській громаді продовжують ремонтувати дороги (Фото)

Фото: Тернопільська міська рда

Цього тижня у Тернопільській громаді тривають ремонти дорожнього покриття проїзних частин та відновлення міжквартальних проїздів, дворів та тротуарів. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Сьогодні, 17 жовтня триває ліквідація напливів асфальтобетонного покриття з підсиленням основи щебенево-піщаною сумішшю на вул. Руській, що в районі зупинки громадського транспорту «ЗОШ №6» (від центру). В рамках поточного ремонту заплановано асфальтування ділянок дороги на вул. Бродівській та вул. Промисловій.

Фото: Тернопільська міська рда

У селі Плесківці Тернопільської громади ремонтують вул. Нестерівську, де влаштовують основу дороги щебенево-піщаною сумішшю.

Проводяться ремонтні роботи і у міжквартальних проїздів та на прибудинкових територій. Так, на вул. Лесі Українки, 21 влаштовують зелені зони після відновлення проїзної та пішохідної частин двору, а на просп. Степана Бандери, 19 влаштовують корито проїзду.

Фото: Тернопільська міська рда

Окрім того, проводяться ремонтні для організації безбар’єрного простору у Тернополі. На вул. Бережанській триває ремонт тротуару, де вже вкладають фігурні елементи мощення. Також триває пониження пішохідних переходів на трьох локаціях: вул. Романа Купчинського, вул. 15 Квітня, бульв. Симона Петлюри. На цих об’єктах підрядники вже розпочали роботи та влаштовують нові бордюри.

Читайте також: У Тернополі демонтують нелегально встановленні кіоски і гараж 

Exit mobile version