Ворог атакував Тернопільщину: масштабну пожежу вдалось погасити

Фото: ДСНС Тернопільщини

На Тернопільщині 16 жовтня спалахнула масштабна пожежа внаслідок російської атаки. Станом на 7.30 ранку рятувальники погасили пожежу на промисловому обʼєкті. Про це пише Файне місто з посиланням на начальника Тернопільської ОВА Вʼячеслава Негоду.

Загорання сталося під час нічної атаки. Для оперативної ліквідації наслідків залучили 45 рятувальників на 12 одиницях спеціальної техніки та 12 поліцейських на 4 одиницях спеціальної техніки.

Фото: ДСНС Тернопільщини

Завдяки злагодженим і професійним діям співробітників ДСНС, нацполіціі, пожежу вдалося швидко локалізувати та ліквідувати. Загиблих та травмованих немає, – йдеться у повідомленні начальника ОВА.
Фото: ДСНС Тернопільщини

До слова, за даними Повітряних Сил ЗСУ, станом на 7.00 годину ранку над Україною збили 51 безпілотник. Загалом минулої ночі ворог пустив 136 ударних БпЛА.

Російські БпЛА знищили в Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Тернопільській, Херсонській, Харківській, Житомирській, Донецькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Київській, Полтавській, Чернігівській та Чернівецькій областях.

Внаслідок активної протидії РЕБ 60 російських безпілотників локаційно втрачено у різних регіонах України, інформація уточнюється.

Понад 20 БпЛА знаходяться в повітряному просторі України. Бойова робота триває!

Крім того, два ворожі безпілотники повернулись назад у напрямку рф.

Читайте також:

Exit mobile version