Памʼятні дошки двом загиблим воїнам відкриють на Тернопільщині

Фото: Великоберезовицька селищна рада

Меморіальні дошки Ігорю Рожуку та Ярославу Мокрію відкрили на Тернопільщині. Пам’ятні таблиці встановили на стіні Буцнівського ліцею, де колись навчались воїни. Про це пише Файне місто з посиланням на Великоберезовицьку селищну раду.

Вшанувати пам’ять захисників прийшли їхні рідні, близькі, колеги, однокласники, сусіди. Великоберезовицький декан отець Євген Кобильник та настоятель церкви святих апостолів Петра і Павла отець Олег Гах освятили меморіальні дошки, після чого усі присутні вшанували памʼять Героїв хвилиною мовчання.

Фото: Великоберезовицька селищна рада

Ярослав Мокрій народився 13 жовтня 1977 року в селі Буцнів. Після закінчення місцевої школи влаштувався на роботу столяром. У 2015 році Ярослав став на захист Батьківщини, коли росіяни захопили наші міста на сході. Після служби в зоні АТО/ООС повернувся додому, працював слюсарем у приватному підприємстві. Після початку повномасштабного вторгнення знову взяв до рук зброю та пішов захищати Україну. Загинув 9 липня 2022 року під час ракетного обстрілу на Донеччині.

Фото: Великоберезовицька селищна рада

Ігор Рожук народився 1 серпня 1985 року в селі Буцнів. Протягом останнього часу військовий проживав у Тернополі. Ігор. Теодозійович Рожук – доброволець, лицар ордена «За мужність». Він обожнював спорт, виступав за футбольну команду рідного Буцнева «Мрія», а згодом за «Поділля» та «ЛАН» (Велика Березовиця).

Щирі співчуття рідним та близьким загиблих Героїв. Вічна пам’ять!

Читайте також:

Exit mobile version