Коли розпочнеться опалювальний сезон у Тернополі: міськрада назвала дату

Фото:

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У Тернополі через різне похолодання розпочнеться опалювальний сезон. З середи, 16 жовтня, тепло подадуть у будинки містян та інших споживачів. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу Тернопільської міської ради.

Зазначається, що працівники підприємств та аварійних служб працюватимуть у посиленому режимі, щоб забезпечити вчасний запуск котелень та теплопостачання до осель тернополян.

Закликаємо мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, заповітрення труб у будинках. Адже часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів подача опалення може затриматися для всіх мешканців багатоквартирного будинку, – йдеться у повідомленні міськради.

Нагадуємо, що у випадку виникнення заповітрення чи будь-яких проблем із опаленням у багатоповерхівках, тернополяни повинні звертатися до підприємства, що обслуговує будинок чи ОСББ.

Читайте також:

Exit mobile version