Трагічна загибель Героя, учителя історії Миколи Похілінського: велика втрата для громади

У Великобережецькій гімназії – траур. Відомо про трагічну загибель Героя, вчителя історії Миколи Похілінського, який загинув на війні, захищаючи свою країну. Це непоправна втрата для школи, учнів, колег і всієї громади. Микола був справжнім прикладом відваги, людяності та безмежної любові до своєї Батьківщини.

Гімназія висловила свої скорботні слова:

Цей день буде вписаний чорними літерами в історію нашої гімназії. Коля, ти навчав дітей історії, намагався змінити її, але жорстока війна внесла свої корективи. Важко повірити, а ще важче пережити цю важку втрату. Співчуття рідним. Ніхто не придумав слів, якими можна розрадити ваше горе. Легких тобі хмаринок…

Микола Похілінський був відданим своєму покликанню, справжнім наставником для багатьох поколінь учнів. Він не лише навчав історії, а й надихав своїх учнів ставати небайдужими, розуміти значення минулого для формування майбутнього. Його діяльність залишила яскравий слід у серцях учнів та колег.

Микола загинув як Герой, захищаючи мир і свободу своєї країни, віддаючи своє життя заради майбутнього своїх учнів, колег і всіх нас. Його відвага і самовідданість є прикладом справжнього патріотизму та відданості ідеалам справедливості та людяності.

Микола був наповнений планами, мріями та сенсами життя, які не вдалося втілити через жорстоку війну. Його життя було прикладом відданості, і він мав мрії про мирне майбутнє, час із своїми дітьми та учнями. Але ці мрії обірвала війна. Ця ціна свободи здається несправедливою, бо вона забирає найкращих із нас, – так про Героя Миколу Похілінського згадують друзі.

Ця втрата є невимовно болючою, і важко знайти слова, щоб висловити всю глибину цього горя. У цей складний час ми висловлюємо найщиріші співчуття родині та близьким Миколи. Його пам’ять назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав і поважав. Нехай його душа знайде спокій, а світла пам’ять про нього живе в серцях усіх, хто мав честь з ним працювати та вчитися. Він назавжди залишиться нашим Героєм, і його приклад буде надихати наступні покоління.

Назавжди в серці… Назавжди… Спочивай з миром, Героє!

Читайте також:

Exit mobile version