У Зарваниці матері молилися за Україну, військових та перемогу (Фото)

Фото: Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ

У Зарваниці на Тернопільщині відбулася проща спільнот «Матері в молитві» разом із священниками-духівниками Львівської архиєпархії, Київської, Донецької та інших єпархій УГКЦ. Всі присутні молилися за Україну, військових та нашу перемогу. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільсько-Зборівську архиєпархію УГКЦ.

З нагоди прощі відслужили Архиєрейську Літургію, яку очолив владика Максим Рябуха, єпископ-помічник Донецького екзархату у співслужінні з владикою Володимиром Фірманом, єпископом-помічником Тернопільсько-Зборівської архиєпархії та чисельними священниками із інших єпархій та екзархатів.

Фото: Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ

Власне ваші молитви – це безупинна вервиця слів любові до Бога і до наших дітей, які дають сили крокувати вперед. Як багато чудес досвідчуємо в тих найскладніших обставинах життя. Ми точно з вами маємо знати один важливий секрет християнського життя і християнського життя, молитва батьків, молитва матерів може випросити у Бога найнеможливіших речей, найскладніших чудес. І ми маємо бути тою великою стіною опори, підтримки, – звернувся владика Максим.

Після Літургії відбулося Водосвяття, а також матері помолилися молебень до Богородиці та Хресну дорогу в намірі справедливого миру, перемоги та за українських воїнів.

Фото: Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ

Зазначається, що проща матерів присвячена молитві за Україну, військових, мир та нашу перемогу та повернення найкращих наших синів і дочок до рідного дому.

Читайте також:

Exit mobile version