“Страшно дивитися на себе в дзеркало, бо розумію, далі буде ще гірше”, – історія тернополянки Оксани Ожибко

Відкрито збір коштів на лікування для Оксани Ожибко з села Буцнів, що на Тернопільщині. У 34-річної жінки важка паталогія хребта. Багато років тому у 16-річної дівчини медики діагностували сколіоз 3 ступеня. Тоді й розпочала довготривале лікування. Проте, процедури, масажі та різні вправи не принесли бажаного результату. І сьогодні, аби 34-річна жінка змогла ходити, піклуватися про себе та хворого батька, їй необхідна операція. Вартість – 250 тисяч гривень.

“Кут викривлення хребта збільшувався, проте болі тоді я ще не відчувала, як такої. Діагностовано ІІІ ступінь сколіозу, при якому зміщення хреба становить до 40 градусів. У 25-ть в мене цей показник становив вже 52 градуси – цілковита 4-та ступінь захворювання. Впродовж всіх років я їздила на масажі, займалася гімнастикою вдома. Мені здавалося, що сколіоз не прогресує”, – розповідає Оксана.

Різке погіршення стану здоров’я жінки відбулося впродовж останніх кількох місяців. Оксана не лише відчула негативні зміни в організмі, а й побачила їх. Також появився біль, який з кожним днем лише зростає.

“Мені страшно дивитися на себе в дзеркало, бо розумію, що далі буде ще гірше. Хребет викривився, почало тиснути на серце, легені, на всі внутрішні органи. Важко жити, коли ти змушена кожної хвилини контролювати, як ти йдеш, сидиш, навіть спиш”, – ділиться переживаннями жінка.

Пані Оксана проживає з батьком, який хворіє. Мати нещодавно померла. Тож жінка змушена давати собі раду сама. Поратися по господарству їй стає дедалі важче.

“Мені дедалі важче дається ця вся домашня робота. Біль охоплює все тіло. Здається, чи може це дійсно так, що болить не тільки спина, а й всі інші кістки та внутрішні органи”.

Жінка добре розуміє, що не може не зважати на таке різке погіршення стану здоров’я. За консультацією звернулася до кількох спеціалістів. Всі вони, як один, заявили, що вихід є – це операція. На сьогодні кут нахилу хребта становить 73 градуси.

За Оксану взялися вітчизняні спеціалісти. Операцію планують провести у Києві. Вартість процедури – 250 тисяч гривень. Кошти потрібно зібрати якнайшвидше, оскільки, за словами лікарів, хребет продовжує зміщуватися.

Якщо ви маєте можливість допомоги Оксані повернутися до повноцінного життя – зробіть це. Важлива кожна гривня.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк (гривні)

5168 7574 1477 0133 – Ожибко Оксана Іванівна

Приватбанк (валюта)

4149 4991 4512 1669 – Ожибко Оксана Іванівна

IBAN – UA303052990000026206889632719

Читайте також: У Кременці собака накинулася на дитину, хлопчика прооперували

Exit mobile version