Тернопіль готується до зими: як прибиратимуть дороги і двори

Фото: ТМР

У Тернополі ухвалили ряд заходів під час снігопадів і морозів цієї зими. Відповідне рішення ухвалили 9 жовтня на засіданні виконавчого комітету міської ради, пише Файне місто.

Згідно з рішенням, керівники підприємств, організацій та установ нададуть переможцям тендеру на утримання доріг у Тернополі та управителям багатоквартирних будинків транспорт і спеціальну техніку, як це передбачено договором. До 15 жовтня 2024 року переможці тендеру мають завершити ремонт техніки, підготувати її до роботи, забезпечити достатню кількість протиожеледних матеріалів і паливо для триденного запасу.

Пріоритетним прибирання снігу буде на вулицях, якими їздять міські автобуси, а також на підйомах і між дворами. Двори та прибудинкові території прибиратимуть організації, які обслуговують будинки, або ОСББ.

Щоб сніг прибирали швидко і якісно, підприємства та підприємці повинні тримати в порядку зупинки громадського транспорту та під’їзди до заправок.

Старостам сіл доручили слідкувати за станом територій у селах. Також створили координаційний штаб, який відповідатиме за організацію всіх зимових заходів.

Читайте також:

Exit mobile version