П’яний водій на легковику зіткнувся з вантажівкою поблизу Тернополя

Фото: поліція Тернопільщини

Неподалік Тернополя легковик зіткнувся з вантажівкою. Як з’ясували правоохоронці, водій легкового автомобіля був п’яним. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За даними слідства, автопригода сталася 5 жовтня на автодорозі Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка, поблизу аеропорту. Водій Audi А4, рухаючись в напрямку села Смиківці, зіткнувся із вантажним автомобілем Mercedes-Benz з причепом.

У результаті удару кермувальника легкового авто доправили до лікарні. За попередніми даними, чоловік сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Йому надали меддопомогу без госпіталізації.

До слова, 6 жовтня поблизу села Чорний Ліс Тернопільського району мотоцикл зіткнувся із легковиком. Двоє людей потрапили до лікарні.

Як повідомили у поліції, аварія трапилася о 16:40. За попередньою інформацією, водій мотоцикла Musstang MT250-9R, рухаючись в напрямку Кременця та обганяючи попутний транспорт, зіткнувся з автомобілем Peugeot Partner. У результаті ДТП до лікарні з тілесними ушкодженнями доправили мотоцикліста, а кермувальнику авто надали меддопомогу без госпіталізації.

Фото: поліція Тернопільщини

По усіх аваріях триває слідство.

Читайте також:

Exit mobile version