У Тернополі привітали освітян напередодні професійного свята

Фото: ТМР

Міський голова Тернополя Сергій Надал спільно з начальницею управління освіти і науки Ольгою Похиляк привітали освітян громади з професійним святом. Педагогів нагородили подяками, цінними подарунками та нагородним знаком. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Ми гордимося нашими тернопільськими освітянами. Ваша самовіддана праця регулярно підтверджується найвищими показниками наших учнів на олімпіадах та під час національного тестування. Ви даєте їм не просто знання, а й життєві орієнтири, що особливо необхідно в такий складний для країни час, – відзначає Сергій Надал. – Щодня учні з вчителями допомагають армії. Особливо хочу відзначити благодійні шкільні ярмарки, де діти самі готують смаколики й сувеніри, а потім продають їх, щоб зібрати кошти для ЗСУ. Це не просто допомога – це виховання в молоді патріотизму та небайдужості, що є важливим внеском у нашу спільну перемогу.

Міський голова подякував усім освітянам за відданість праці і любов до дітей, побажав міцного здоров’я, натхнення, нових та креативних ідей, якнайшвидшої перемоги і миру.

Нагадаємо, щороку у першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти.

Читайте також:

Exit mobile version