На Тернопільщині голова ОТГ побив жінку. Поліція розпочала слідство

Фото: Liliya Bachun

На Тернопільщині голова однієї з ОТГ побив жінку. Конфлікт трапився 7 серпня близько 12 години. Із заявою про злочин потерпіла звернулася у поліцію.

“Заявниція повідомила, що під час словесної перепалки  чоловік вдарив її. На місце події виїхали працівники групи реагування патрульної поліції та бригада швидкої допомоги. Потерпілу доправили до медзакладу. Поліцейські встановлюють усі обставини, триває перевірка”, – повідомили у поліції.

Про конфлікт у мережі Фейсбук повідомила також Liliya Bachun та додала світлини. У своєму пості дівчина, зокрема, зазначила:

“Так почався наш ранок. Мама в лікарні. Дмитре Васильовичу, як вам підіймати руку на жінку? Нормально? Сильним себе почуваєте? А чого ж втекли із сільської ради, коли приїхали депутати та громадські активісти? Не трясіть штанками, а відповідайте за свої вчинки. Це була остання крапля. Жінка не слабка. Вона має силу себе захистити. Побачите. Для довідки. Дмитро Малик – голова Білецької ОТГ, Оксана Бачун – секретар ради”, – йдеться у повідомленні.

Що стало причиною конфлікту – встановить слідство. Про результати повідомимо додатково.

Читайте також: У Тернополі оголений чоловік заліз на піддашшя під’Їзду, кричав та гримав у двері (Відео)

Exit mobile version