Президентський орден вручили рятувальнику з Тернопільщини

Фото: Головне управління ДСНС України у Тернопільській області

Сьогодні, 1 жовтня, українці вшановують Захисників та Захисниць нашої держави. З цієї нагоди рятувальнику Артему Пороху вручили орден “За мужність” ІІІ ступеня. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС у Тернопільській області.

Як йдеться у повідомленні служби порятунку, Артем Посох — водій-сапер частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС у Луганській області. Рятувальник брав участь в очищенні деокупованої території України від вибухонебезпечних предметів.

Це нелегка праця, що вимагає не лише професіоналізму, але й великої мужності. Під час виконання завдань за призначенням внаслідок детонації ворожого боєприпасу Артем зазнав важкого поранення. На щастя, йому вдалось вистояти в цій складній ситуації, і тепер він проходить реабілітацію в Тернопільській області, – зазначили у службі порятунку.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові Артема Посоха відзначено Указом Президента України та нагороджено Орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Нагороду герою-рятувальнику вручив Голова Тернопільської військової адміністрації В’ячеслав Негода.

Читайте також:

Exit mobile version