Авто зім’яло вщент: на Тернопільщині трагічно загинули 2 жінки у ДТП (Фото)

На Тернопільщині зіткнулися легковик і вантажівка. У результаті ДТП загинули двоє людей. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За даними слідства, автопригода сталася 28 вересня близько 21:30 на автодорозі поблизу села Підлісці Кременецького району. Попередньо, 39-річна жителька села Колосова на автомобілі Hyundai Tucson виїжджала з другорядної дороги на головну. Жінка не надала переваги у русі вантажному автомобілю DAF і зіткнулась з ним.

Внаслідок зіткнення на місці події загинули водійка позашляховика та 36-річна пасажирка. Травми отримав водій вантажівки, його доправили до лікарні.

Деталі смертельної ДТП у Тернополі

Також у поліції повідомили деталі ДТП, яка сталася у Тернополі 30 вересня близько 6:50 на вулиці 15 Квітня біля “Аквастради”. Там під колеса автомобіля потрапив чоловік.

За попередньою інформацією, потерпілий переходив дорогу за межами пішохідного переходу, а саме у місці, де рух пішоходам категорично заборонений. Як наслідок, чоловік потрапив під колеса Opel Vivaro. Його травми виявилися несумісними із життям. Швидку та поліцію викликав сам водій.

Фото: поліція Тернопільщини

Відомості за фактами ДТП зі смертельними наслідками слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальні провадження відповідно до частини 2 та 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. У всіх учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Читайте також:

Exit mobile version