Центр підтримки ветеранів та родин Героїв запрацює у Тернополі (Відео)

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У Тернополі з’явиться Центр підтримки ветеранів та родин Героїв. Це буде місце, де наші захисники зможуть отримати всю необхідну допомогу після повернення з фронту. Про це пише Файне місто з посиланням на міського голову Сергія Надала.

Як йдеться у повідомленні, в Центрі працюватимуть психологи, юристи та інші фахівці, які будуть допомагати у будь-якому питанні. Тут можна буде отримати консультацію, оформити документи.

Але ми хочемо зробити більше, ніж просто надавати послуги. У Центрі будуть проходити різні навчання та тренінги. Це допоможе нашим воїнам знайти себе у цивільному житті, відкрити нові таланти та можливості, – зазначив мер Тернополі.

Також приміщення буде зручним та доступним для всіх. Кожен ветеран чи член родини загиблого Героя зможе почуватися там комфортно.

Обов’язок нашої громади – подбати про тих, хто захищав нас. І я маю надію, що цей Центр стане місцем, де кожен ветеран зможе відчути, що він не сам, а родини Героїв будуть відчувати, що про їхніх рідних, які віддали життя за Україну, пам’ятають і шанують, – наголосив Сергій Надал.

Читайте також:

Exit mobile version