Основне будівництво Гаївського моста у Тернополі на завершальному етапі (Відео)

У Тернополі триває будівництво нового Гаївського моста на вулицях Об’їзна – Протасевича. Основна частина робіт на завершальному етапі. На сьогодні 25 працівників працюють над тією ділянкою, де буде збудована під’їзна дорога на шляхопровід. Ремонт об’єкту проводять за кошти місцевого бюджету.

«Частина робіт з будівництва нового Гаївського мосту поступово завершується. До 1 вересня будуть проводитися роботи по облаштуванню лише однієї частини шляхопроводу через залізничну колію. Працівники проведуть встановлення карнизних блоків, бар’єрного огородження та перил. Опісля ми приступимо до ізоляції даного шляхопроводу. Це буде основною стадією завершення частини будівництва цього об’єкта. Залишиться лише вкласти асфальтобетонне покриття», – розповідає директор підрядної організації ТОВ «Тернопіль Мостобуд» Юрій Левкович.

Після завершення будівництва буде шість смуг руху, по три в обидві сторони. Однак, транспортна розв’язка не складається лише з одного шляхопроводу, будівництво іншого –  у напрямку вул. Гайова –  с. Великі Гаї передбачено на другому етапі реконструкції мосту. Всі роботи ведуться відповідно до затвердженого графік.

Читайте також: Атракціони у Тернополі: у якому стані батути, та чи безпечні вони (Відео)

Exit mobile version