“Кожен інструмент важливий”: Надал про передачу бензопил для ЗСУ

Тернопіль продовжує підтримувати захисників України. 18 вересня Тернопільська міська рада передала на фронт чотири ланцюгові бензопили Dnipro-M. Міський голова Сергій Надал розповів про значення цієї техніки для наших воїнів.

Ця техніка – необхідний інструмент для наших захисників, – зазначив Сергій Надал. Бензопили допоможуть військовим швидко облаштовувати захисні споруди та фортифікаційні укріплення. Це питання безпеки наших воїнів, тому ми відреагували на запит військової частини без зволікань.

Передача бензопил відбулася після звернення керівників військової частини до Тернопільської міської ради. Техніка була передана з балансу міської ради на баланс військових.

Намагаємося робити все можливе, щоб нашим військовим було безпечніше, – підкреслив міський голова. Кожен такий інструмент може допомогти створити надійний захист від ворожих атак.

Тернопільська громада підтримує ЗСУ з початку повномасштабного вторгнення. Жителі міста та області регулярно долучаються до різноманітних ініціатив допомоги армії.

Ця підтримка – результат спільних зусиль тернополян, – зазначив Сергій Надал. Дякуємо усім платникам податків Тернополя. Завдяки вам Тернопільська міська рада може в щоденному режимі допомагати нашим бійцям.

Передача бензопил – це продовження системної роботи Тернопільської міської ради з підтримки ЗСУ. Раніше на фронт вже відправляли автомобілі, екскаватори та інше необхідне обладнання.

Довідка

Хронологія підтримки ЗСУ від Тернопільської міської ради за останній місяць:

Exit mobile version